Det är fredag!

Kan ni tänka er – jag fick sova sju timmar i sträck i natt. På något konstigt sätt är jag lite tröttare fast kanske ändå med mindre airbags under ögonen. Inte bra med för mycket sömn. 🙂

Har hunnit äta gröt, macka med skinka och dricker just nu kaffe. Efter amning och dusch sticker jag till gymmet. Sambon köpte ett handledsstöd med skena till mig igår och det är så bra så att jag under några sekunder undrade om det inte skulle gå att träna armar och axlar i alla fall. Men det ska jag förstås inte göra för jag vill inte riskera något. Hoppas inflammation snabbt gör över. Jag fick sova i natt så det stod härliga till och sömn är ju alltid bra.

Ha en fin fredag!!

1 Comment

  1. Jessica
    9 September 2011 / 12:13

    Grattis! Men jag fattar inte hur du lyckas?? Min 6 månaders vaknar varje timme och sover mellan 19-04.30. Hon har även en vakenperiod vid 02.30 på ca 30 min. Behöver jag säga att jag är tröööööööött? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.