Träna i rosa

Jag instämmer med Miashopping och Anna/Trend o Träning, det känns bra att träna i rosa.

Idag körde jag slut på mina ben. Kändes bra att kunna ta i. Handleden har jag använt så lite som möjligt och den börjar kännas bättre.

Tyvärr blev det ingen dagens outfit då jag inte kom in i duschen förrän sen eftermiddag. Ja, det blir en hel del amning även om läsaren Pia inte tycks tro det. Man springer inte omkring med två barn och ammar samtidigt*. Och sedan tycker jag det verkar lite tråkigt och rent av onödigt att alltid sitta i ett mörkt, ljudisolerat rum och amma. Barn gillar när man rör på sig, man behöver inte jämt sitta som en stel staty och amma. Testa, men akta handlederna. Bärsjal är annars ett hett tips! 🙂

*) Det blir lätt mycket amning med två bebisar så det gäller att röra på sig när man kan (utan bebisar eller med en på armen), för att inte axlar ska ta alltför mycket stryk. Det är väldigt stor skillnad på alla plan att amma två barn istället för ett.

4 Comments

 1. 8 September 2011 / 07:13

  Absolut rosa upptill eller som detalj, men helst svart underdel. Eller iaf inte helrosa tights för min del :-D. Imponerad att du klarar att amma två stycken. Tyckte att en var alldeles tillräckligt. Men klarar du alltså att amma i sjalen? Det måste ju vara superpraktiskt.

  • 8 September 2011 / 13:50

   Jag gillar också svart underdel! 🙂 Fast de får lite ersättning också så att pappan kan avlösa ibland.

 2. 8 September 2011 / 09:29

  Jag ammade våra tvillingar (nu 11 år) överallt, och då menar jag överallt! Annars hade jag ju aldrig kommit ut ur huset övehuvudtaget de första månaderna… Har med förvåning läst amningsdebatterna om huruvida det är att okej att amma offentligt. Måste erkänna att jag inte ens tänkte på det- jag bara ammade. Och läste samtidigt! Lycka till och glöm inte att ÄTA ordentligt också, Käthe. Mycket kalcium så att skelettet inte blir urholkat!

  • 8 September 2011 / 13:50

   carina, ja helt tokigt vad mycket ammande det blir. 🙂 Ska få i mig mer kalcium. Det blir fil till mellanmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.