Sover sött

image

image

Nu sover barnen så nu hoppar jag in i duschen innan jag sticker till gymmet. Ser fram emot att få massor av energi då jag har en lista med saker jag måste fixa i em.

Vad har ni för planer idag?

4 Comments

 1. 5 September 2011 / 11:59

  Jobba jobba jobba, sköta en sjuk dotter och däremellan köra sonen till kören, och sedan jobba lite till.
  I går sydde jag i stället för att sitta vid skrivbordet, vilket straffar sig idag…
  Ha en bra dag!

 2. Nina
  5 September 2011 / 13:54

  Jobba jobba jobba – imorgon åker jag på tjänsteresa till Buenos Aires och Bolivia… Och jag ska springa halvmaraton den 17, så jag måste ta med springskor och försöka hitta ett gym eller en park där man kan springa… Vaddå ambitiöst…? Helgen blev å andra sidan riktigt skön, med brunchbjudning för vännerna, vilket jag verkligen kan rekommendera – alla är utsövda, pigga och hungriga och man kan sitta och slöa hela eftermiddagen medan barnen leker, men ändå ha hela kvällen kvar! Dessutom är ju äggröra, korv, lax, gott bröd&ost, smoothies och fruktsallad (vi kör våfflor också) såååå gott…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.