Söndagsgott

Chokladbollar är bortglömda bollar. Jag gjorde dem lite vuxnare i smaken med mindre socker och mer kakao och vaniljsocker. Lite mjuka än så de förpassades till kylen. Oh, kan knappt vänta. 🙂

11 Comments

 1. 4 September 2011 / 20:55

  Mumsfilibabba!

 2. Camilla
  4 September 2011 / 21:10

  Så himla gott och underskattat! Jag gjorde en De Lux-variant igår, med jordnötssmör och krossade jordnötter i och sedan doppade jag dem i smält 70%-ig choklad och strödde lite finhackade jordnötter över. Fantastiskt gott (förutsatt att man gillar jordnötter)!

  • 6 September 2011 / 22:04

   Tack för supertips! Är det bara att byta ut smör till jordnötssmör i samma mängd?

 3. 4 September 2011 / 21:51

  Barnsligt gott =)

 4. 5 September 2011 / 11:01

  Ser hur gott som helst ut! Choklad är ju bland det bästa som finns. Jag burkar säga att jag gillar dyr mörk choklad bäst…ska testa och gör som du gjort. Chokladbollar med mindre socker och mer kakao. Ha en bra dag!

 5. 5 September 2011 / 19:44

  åh, måste nog också göra ett gäng såna nån dag, tror jag har allt jag behöver här hemma 🙂 lägger du också lite avsvalnat kaffe i? Smakar godast så tycker jag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.