Min lördag


Foto: Min nya träningstopp jag fyndade på Intersport. Skulle tagit en storlek mindre kan jag konstatera så här i efterhand men den funkar ändå, gillar färgen.

Jag har haft en jättebra lördag. Hoppas ni har haft det också? Först blev det styrketräning, sedan lunch hos mina föräldrar, sedan kom min moster där en sväng och ikväll beställde vi taimat. Sambon nattar Valiant och somnade själv (?) och jag har fått Chloé i säng. Ska byta till pyjamas på Hektor och ge honom en flaska ersättning sedan sover alla barn. Eftersom jag har tränat idag har jag kvar massor med energi, och det är bra, för här finns mycket att göra. 🙂

Det var sjätte gången jag tränade idag och jag börjar redan märka skillnad. Vet att det inte låter riktigt klokt, särskilt eftersom jag är av det kvinnliga könet och inte direkt purung.Vet inte om det beror på mycket protein i maten, att jag har börjat med proteindrink efter träningen eller om det är graviditeten/amningen som kickat igång något?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.