Jag har shoppat!

Ja, tänka sig, det lyckades med två små barn i ett shoppingcenter. Men jag fick vara snabb innan Hektor vaknade och sedan fick jag gå omkring med honom, efter en stund amma honom samtidigt som jag körde vagnen och shoppade. Men det gick. 🙂 Hann in på Intersport, H&M och Gina Tricot bland annat. Visar sen.

Sambon blev mycket imponerad av hur mycket jag hann shoppa på så kort tid och tyckte jag skulle ställa upp i VM i shopping. 😉

2 Comments

  1. Carro
    2 September 2011 / 16:36

    Jag mÅste säga att du ser väldigt fräsch ut och så duktig med all träning, jag är väldigt imponerad av en mamma som nyss fått tvillingar. Du måst ha järnkrafter. Extra kul att du kom i dina skinny jeans:))

  2. 2 September 2011 / 21:56

    Roligt. Vi shoppade lite bebiskläder idag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.