Bra solkräm för ansiktet

Jag tycker det är svårt att hitta riktigt bra solkrämer för ansiktet. Mina krav är hög solskyddsfaktor, ska inte täppa till porerna och orsaka finnar samt fungera under makeup utan att det blir kletigt. Phytomer Sun Solution Sunscreen spf 30 klarar detta med bravur! Den kostar 389 kr hos Skincity som är en av få svenska webbutiker som säljer Phytomer. Mitt gamla favoritmärke innan jag hittade Decleor i 25-årsåldern. 🙂

Vad har ni för solskyddsfavoriter för ansiktet?

3 Comments

 1. sara
  31 August 2011 / 12:27

  Cliniderm har en SPF25 som är lite tunnare i konsistensen. Superbra

 2. Carro
  31 August 2011 / 17:44

  Den måste jag prova. Har md formulations och provar Just nu clarins uv plus 40 som jag måste säga är väldigt bra. Ibland har jag bara Dagkräm o foundation som båda innehåller solfaktor.

 3. Mia
  3 September 2011 / 08:15

  Shiseidos produkter är helt fantastiska. Faktiskt värd varenda krona (jag har provat många märken i mina dar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.