Min dagsform

Den vänstra bilden är tagen hemma innan jag stack till gymmet för andra gången efter tvillinggraviditeten/kejsarsnittet och den högra på gymmet efter träningen. Inte så mycket att säga mer än att biceps/triceps helt har försvunnit men jag känner att jag snabbt kommer att bygga upp igen för nu vet jag hur jag ska göra.

Förutom armar så fokuserar jag mycket på bålen som behöver stärkas. Är noga med att spänna in magen (dra in den så gott jag kan) när jag lyfter. Bara det kommer att hjälpa den att komma i form igen. Jag beräknar att magen kommer att vara i hyfsad form om ca 3 månader med hjälp av allmän styrketräning och Olgas plankor. Bilden till höger är tagen vid lunchtid. På em/kvällen svullnar magen upp ytterligare.

Tillägg: Jag styrketränar förstås hela kroppen för att få balans!

1 Comment

  1. 26 August 2011 / 16:18

    Precis som på mig. min mage är också mycket större på eftermiddagen.

    Du ser ut att vara i god form (mycket mindre mage än mig) & har ett bra träningstänk. Heja! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.