Snyggt som vanligt

Net-a-Porter ger mig alltid så mycket inspiration och idéer. Jag längtar till hösten även om jag njuter av sensommaren också. Men vintern får gärna dröja.

Till hösten vill jag gärna använda mina utsvängda jeans från MQ, svarta gummistövlar från Hunter, UGGs, skor från Hope, poncho och sjal från Missoni, svarta fuskläderbyxor från H&M, tajta mörkblå jeans, mina kjolar från Dagmar, toppar från Acne och Odd Molly och mysiga koftor. Bland annat. Också min skinnjacka med fårpäls, min gröna skinnjacka från Rock ´n Blue, min beige trench från H&M…

Visst är det mysigt med höstmode? 🙂

12 Comments

 1. 23 August 2011 / 10:40

  Det är verkligen roligt när höstkläderna kommer. Vill bara shoppa…fast jag har så mycket jag kan använda men jag tror att jag behöver lite koftor och tröjor.

 2. 23 August 2011 / 13:13

  Håller med dig, modet på hösten är himla mysigt! Gillar lite mer påklätt.

 3. 23 August 2011 / 14:42

  Håller med. Idag vill jag dock inte tänka på höst för här har vi sommarvärme. 🙂

  • 23 August 2011 / 22:10

   Hanna, jag njuter också av sensommaren. 🙂

 4. Emmelie
  23 August 2011 / 16:18

  Hej!
  För ett tag sedan (vet inte hur länge) hade du en länk till en sajt där man kunde beställa klänningar i nästan vilken färg som helst. Det var enkla a-linje modeller med tillval som fickor och ärm, minns du vilken det kan ha varit?

 5. 23 August 2011 / 17:10

  Åh vad mycket härlig höstinspiration, tack för det! Hoppas du och minisarna mår bra! Kram från Ellie

  • 23 August 2011 / 22:08

   Ellie, tack, hoppas du också mår bra! 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.