Fredag med ändrade planer

Jag hade tänkt besöka ett köpcentrum idag med bebisarna och luncha med en kompis, men efter att varit vaken varannan timme hela natten så insåg jag att det skulle bli för jobbigt. Så trist eftersom jag inte kan åka iväg själv då jag inte klarar av att lyfta tvillingvagnen i och ur bilen. Snittet håller inte riktigt för det än. Sambon och stora sonen ska iväg på ett ärende och då tänkte jag passa på att få hjälp med lyften.

Men jag ger inte upp drömmen om att få kolla in höstnytt utan ska försöka få till det i nästa vecka. 🙂 Det är galet hur mycket man kan längta efter så triviala saker som att besöka ett köpcenter. Det kommer på andra plats på min önskelista efter att få träna på gym. Det känns i alla fall underbart att kunna gå promenader igen, det var något jag längtade efter oerhört under graviditen.

Nu ska jag göra upp nya planer för dagen! 😉

3 Comments

 1. 19 August 2011 / 11:22

  Nej va synd! Hoppas du kan få komma iväg snart, kanske lämna alla barnen hemma och sticka iväg en stund själv?

 2. Pia
  22 August 2011 / 17:25

  Hej Kathe har du inte fått bikinisnitt när du fick kejsarsnitt? För jag hade fått båda mina barn med kejsarsnitt o jag både lyfte barnvagn o annat en vecka efter jag hade fått mina barn o hade aldrig några problem med det….

  • 23 August 2011 / 22:13

   Pia, jo det var bikinisnitt. Oj, vad hurtigt, själv gick jag på smärtstillande i tre veckor. Det kanske är olika hur fort man kommer igång?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.