GI-lasagne


Foto: GI-lasagne – så mycket godare än det ser ut att vara. Någon matfotograf är jag då inte. 🙂

Trots att jag har ammat hela dagen lång, som det känns, har jag hunnit fylla hela tvättstugan med väldoftande tvätt, städat och lagat mat. Testade att göra GI-lasagne och det blev mycket, mycket gott. Det ska jag definitivt göra mer av i höst. Jag gjorde också chili con carne som jag frös in. Jag försöker göra extra och frysa in så att jag har under ett par månader framöver att ta till när jag inte hinner göra lunch. Om ca en månad börjar nämligen sambon att jobba igen.

5 Comments

 1. 16 August 2011 / 09:35

  du är duktig, minns hur mycket tid man la på amningen & hur slut man var mellan varven & du hinner med såå mycket mer. imponerande. dina tvillingar är helt ljuvliga & det är så kula tt du är tillbaks efter din lilla semester (som du verkligen var värd) stor kram!

  • 16 August 2011 / 14:03

   sanna, så är det inte varje dag! 😉 Kram

 2. 17 August 2011 / 10:02

  Jag har läst din blogg i flera år pga mode temat, men måste säga att maten du postat den senaste tiden varit en trevlig bonus. Jag tycker det ser jättegott ut!

  • 17 August 2011 / 22:45

   Emma, vad trevligt att höra. Jag försöker att dämpa mitt matskrivande så det inte blir för mycket. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.