Dagens träning

Jag har inte riktigt kommit igång med min träning på allvar. Den senaste veckan har jag dock kommit igång med plankor och om en vecka ska jag till gymmet för första gången på nästan ett år. Mage och rygg är verkligen i akutbehov av muskler.

Idag gick jag en mysig, lång runda som slutade med att jag fick akutringa efter sambon då båda skrek. En går ju att amma gåendes men två är svårare. 😉 Ja, ja, sånt som händer när man har tvillingar. Jag hann med nästan hela rundan och lyckades få mjölksyra i låren, så det var rätt skönt när jag skymtade vår bil.

4 Comments

 1. Carro
  14 August 2011 / 23:27

  Puh vad jobbigt!
  Men är glad att du är tillbaka.:))
  Förresten hur är storlekarna i hope grace bootsen?

  • 14 August 2011 / 23:35

   Carro, de är normala. Jag har mellan 38 och 39 i skor och mina höga vrister gjorde att jag valde 39:or. Fast jag har 38:a i sandalvarianten eftersom man är barfota då. Hoppas detta var till hjälp. 🙂

 2. 18 August 2011 / 16:41

  Åhh vad jag känner igen det där. Vilken stress det är. Känns som att gå med två tickande bomber i vagne.. 😉

  Skönt att du ska få styrketräna nu. Jag har inte kommit igång med magen än, men det börjar bli dags.

  Sköt om dig & dina små! 🙂
  Kram

  • 23 August 2011 / 22:20

   “Känns som att gå med två tickande bomber i vagne..” Så sant! 🙂 detsamam och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.