Min gördel


Foto: Belly bandit  som finns att köpa hos bl.a. Mylittlestar.

Läsaren Maria: Hur tycker du det funkar med din belly bandit? Funderar på att beställa en.

Jag tycker att den har varit bra. Jag köpte min ganska tidigt då jag inte trodde att jag skulle gå tiden ut men det gjorde jag, så den var för liten till en början. 😉 Mamma fick hjälpa mig att få den på mig. Så mitt tips är att köpa den efter förlossningen för att då kunna mäta ett exakt mått. De första dagarna efter mitt snitt var jag ändå inte så sugen att använda den.

Jag har inte använt den varje dag då jag ibland inte har hunnit få den på mig innan amning och annat rullat på. Det är verkligen tajt om tid när man har tvillingar. Jag har speciellt tyckt om att använda den när jag skullat ut och gå/röra mig de första veckorna. Den känns också bra och “skyddande” när man ska göra plankor.

Jag har en i stl S som jag tänker sälja då den blivit för stor nu. Nypris är hela 895 kr om man väljer den mjuka bambu-varianten som jag gjorde. Maila till info@kathe.nu och ge mig ett bud om du är intresserad.

3 Comments

 1. Maria
  29 July 2011 / 14:46

  Åh tack för recensionen! Jag väntar till efter förlossningen med inhandling! Men tyvärr är S för liten för mig vilket som.

 2. 30 July 2011 / 21:05

  har du redan kommit igång med träning?! bra jobbat. jag väntar på att magen ska läka(tror jag), hihi..
  augusti blir start på mitt hälsosamma liv..

  kul att se dina gobitar. såå fina. hopas ni har det bra, kram kram

 3. 1 August 2011 / 10:21

  Jag är intresserad! Har mailat ett bud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.