Lördag kväll

Bebisarna ligger i vagnen och sover. Sambon är intensivförkyld (som bara killar kan bli ;)) och har nog somnat när han nattade stora sonen. Själv sitter jag här framför datorn och planerar hur jag ska få upp bebisarna i deras sängar utan att båda vaknar samtidigt. De ligger i vagnen just nu och jag tänkte passa på att..

Oj, nu vaknade en. Återkommer. 🙂

Uppdaterat kl 23:35
Hektor vaknade och jag lyckades amma honom till sömns på ett par minuter. Han ligger i min säng just nu. Jag tänkte skriva att jag ska passa på att kolla in träningstoppar och byta ut några kuddfodral i soffan. Chloé börjar vakna här nere så då kör jag samma taktik med henne. Fortsättning följer…

Uppdaterat kl. 00:15
Chloé sover i sin säng och jag har klickat hem den här träningstoppen från Adidas/Ellos som ser fin ut. Är ju mest ute efter plagg som inte sitter åt om magen, än så länge. Jag hoppas den blir fin över ett svart tajt linne. 🙂

1 Comment

  1. Jessica
    24 July 2011 / 09:03

    Jag har också kommit igång med träningen efter mitt snitt, superhärligt! Jag känner fortfarande av att det drar lite i snittet nu så här 4 månader efteråt, men det läkte fortare än jag hade trott! Lycka till med träningen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.