Inspirerad

Köpte två tidningar igår för att bli ännu mer träningsinpirerad. Body är ett måste och så köpte jag Hälsa & Fitness för första gången. Också en bra tidning men jag förstår inte att det ska vara så mycket fokus på att gå ner i vikt när man gör träningstidningar för tjejer/kvinnor. Varför?

Har börjat träna försiktigt med mina tjugo år gamla 2 kg-hantlar och så har jag börjat göra den lättaste plankan från Olgas magprogram. Ljuvligt att kunna börja använda kroppen igen efter den hemska tvillinggraviditeten. Skönt att den är över och att det blev två fina bebisar. 🙂

2 Comments

  1. jenny
    21 July 2011 / 16:28

    Hej! Jag tror att det beror på att det är väldigt många tjejer som önskar att gå ned i vikt när de tränar. Därför har nog tidningen ofta fokus på det. Kanske?

  2. 22 July 2011 / 12:34

    Va duktig du är som redan kommit igång med träningen, inspirerande! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.