Grym inpackning!

Jag brukar avsky uppbyggande proteininpackningar eftersom mitt hår reagerar med att bli torrt och trist, men nu har jag äntligen hittat en kanonbra proteininpackning som gör håret slätt och fint. Inpackningen heter Joico K-pak Reconstructor och jag köpte min hos Bangerhead för 249 k. En bonus är att den doftar gudomligt – blir nästan knäpp så gott den luktar. 😉

3 Comments

  1. 19 July 2011 / 22:43

    Har tidigare bara testat deras Reconstructor spray som jag tokgillar men den här lät himla intressant.

  2. 20 July 2011 / 16:11

    Ska se om jag kan försöka lägga på minnet att testa denna 😉

  3. 2 August 2011 / 09:44

    Beställde precis, tack för tipset om Bangerhead.se – har letat efter denna på både Eleven.se och Kicks. Trevlig sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.