Min minsta prins

Hektor var på kontroll på neonatal idag. Han har vuxit på bra, ett kilo, på en månad och börjar bli rund och go om kinderna. Så himla skönt! Och så får stora sonen lov att äntligen börja ta hem (friska) kompisar igen. Vi har tyvärr fått ha restriktioner tidigare för att Hektor vägde så lite vid födseln.

I helgen ska vi på vår första grillfest med alla tre barnen. Också himla skönt att kunna vara lite mer social. Jag tror dock jag väntar några veckor till innan jag drar med dem till ett köpcentrum. Det är ju ändå bara tråkig rea i butikerna nu. Rearshoppar hellre på nätet. Men i augusti när höstkläderna kommit in och ännu mer av magen har förvunnit ska det bli skoj att kolla in höstnytt.

6 Comments

 1. 12 July 2011 / 20:45

  Menåååå himla söta lilla Hector!

 2. Jessica i Malmö
  12 July 2011 / 20:58

  Vilken sötis! 🙂

 3. 12 July 2011 / 21:37

  Vilken sötnos!

 4. 12 July 2011 / 21:56

  Gör du helt rätt i! Han är helt ljuvlig Käthe =) Kram!

 5. anna
  13 July 2011 / 12:15

  vad söt han är Käthe! Visst är det underbart med tvillingar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.