Jättefina shorts

Igår hjälpte mamma mig att hämta ut ett paket från H&M. I det fanns bland annat de här bruna skinnshortsen (syntet). Jag blev mycket förvånad då de känns följsamma och fina i materialet och ändå bara kostar 249 kr. Passformen är fin och knytningen gör att att jag kan anpassa dem så att jag kan ha dem redan nu. Kommer att bli favoriter!

Japp, jag kommer att fortsätta med korta shorts och kjolar (slapp åderbråck) trots att jag numera är trebarnsmorsa. 😉

4 Comments

 1. 12 July 2011 / 14:24

  Ser väldigt fina ut och inte så syntetiga:)

 2. 12 July 2011 / 15:00

  Vad snygga de är! Jag väntar fortfarande på mina.

 3. Jenny Lindell
  12 July 2011 / 19:42

  De ser snygga ut, fin modell, säkert användbara! Önskar jag kunde använda korta shorts och kjolar jag med.. Har två barn och graviditeterna har satt sina spår, i form av åderbråck på benen, inte kul alls! Känns så irriterande när sommaren kommer och man måste tänka på vad som går att ha på sig pga åderbråcken..
  Så du har tur som slapp dem!

 4. 17 July 2011 / 09:00

  Jag har också de där! Håller med om att de var sköna i materialet 🙂 Dock väääldigt korta, framför allt bak, på mig 😛 Var lite tveksam i början, men nu gillar jag dem massor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.