Sommarmat

Ikväll slängde jag ihop en sallad med gravad lax, pepparrotskräm, fetaost och vattenmelon. Känner att matidéerna börjar sina. Jag är i behov av tips om luncher och middagar som går lätt att svänga ihop, gärna med mycket protein så jag kan bygga upp min muskelbefriade kropp. 😉 Jag hoppas kunna komma igång med lättare styrketräning i början av augusti.

2 Comments

 1. Nina
  4 July 2011 / 22:39

  Hej! Min lätta sommarlunch så länge det finns sparris är kokt grön sparris med hackat kokt ägg och lite lite smält smör, supergott! Äter du kött? För färdigköpt rostbiff med semi-fransk potatissallad är trevligt (sockerärter och kapris, ev rödlök och lite rucola, senap och lite gräddfil – den är inte så fransk – och olja, klart!). Insalata Caprese är aldrig fel heller! Sen gillar jag baljväxter också, så jag köper Zetas (tror jag) bönsallad med matvete färdig på burk, sköljer ur, blandar med körsbärstomater, blandsallad (eller bara rucola), avocado och gurka, god salladsdressing på så är det klart.
  Gillar att använda andra oljor också, en favoritdressing är pumpakärnolja och äppelcidervinäger, lite salt o peppar. Och sån där fröblandning från Rene Voltaire, fantastiskt!
  Eller så köper man en färdiggrillad kyckling… Det är inte lätt, även om man inte har två ammande små tidstjuvar…

 2. 5 July 2011 / 08:13

  Mums! Vad gott det ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.