Höst hos La Redoute

Katalogen damp ner hemma hos mig i förra veckan. Idag bläddrade jag igenom den och upptäckte en del godbitar som jag tänker blogga om sen. En del har hunnit komma upp i webbutiken.

Jag och alla tre barnen har haft en underbar dag hos mina föräldrar. Sambon har dammsugit, tvättat och fixat hemma medan vi var där. Får se hur mycket jag hinner ikväll innan någon av dem vaknar och vill ha mat. Igår satt jag från fyra på eftermiddagen till två på natten och ammade stup i kvarten. Antar att de är i en tillväxtfas. Idag har det varit betydligt lugnare dock.

3 Comments

 1. 3 July 2011 / 00:09

  Jag älskar verkligen höstkatalogerna och även om man ska “njuta av sommaren först “sitter jag och bläddrar igenom dem så fort de kommer hem.

 2. 3 July 2011 / 10:17

  Åh hoppas den dimper ner här nästa vecka =)

 3. 3 July 2011 / 13:51

  Underbart med tvillingar, men medan de ammas har jag hört att det är lite jobbigt, speciellt när det är som du har det just nu att de avlöser varandra vid amningen.

  Haha 🙂 minns när jag jobbade på BB, och en familj var på väg hem, de hade fått fyrlingar. Jag skojade till lite när de stod i hissen på väg hem, och sade till dem: När kommer nästa kull, och fadern i familjen såg riktigt stolt ut och sade att vi får väl se (med lycka och skratt i blicken). Mamman inflikade snabbt NEJ!!! Det blir inga fler barn!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.