Dagens extremt roliga shopping

Lagom roligt att shoppa amningsgrejer men väl behövligt. 🙂 Jag behöver fler amnings-bh:ar för att slippa tvätta stup i kvarten, ett till amningslinne (superbra att ha under vanliga kläder) och en till amningskudde när jag ammar dem en i taget.

Jag förstår inte varför alla amningskläder ska sitta så tajt om magen. Någon som kan förklara det för mig?

6 Comments

 1. 27 June 2011 / 21:17

  Hehe, det låter ungefär lika roligt som att shoppa vanliga baskläder som linnen. Jag vet inte om du kollat in den här sidan men den kanske är ngt? En fd klasskompis på JMM som har den.Mamma och gravidkläder. För bebisar också nu tror jag (var ett tag sen jag kollade, har ju inte riktigt anledning…)http://shop.mammaglad.com/
  Kram

 2. Petronella
  27 June 2011 / 21:53

  Jag har gjort ett amninslinne som just inte skall sitta tight om magen
  kika gärna på http://www.anamma.net

 3. 28 June 2011 / 00:29

  Vad JÄTTE fint du har fått det här inne !!!
  Och GRATTIS GRATTIS finaste du / Jane

 4. 28 June 2011 / 07:08

  Men bra kläder att ha och Boob har ju så fina kläder som håller länge.kramis

 5. Grattis grattis till fina tvillingar! Jag levde i amningslinnen i 6 månader och kom fram till att de som funkade bäst var de billiga i 2 pack från H&M 🙂 Inte så tajta om man går upp en strl, billiga så man kan köpa hur många som helst och funkar utan BH!

 6. Malin W
  29 June 2011 / 23:54

  Jag kan också rekommendera amningslinne från HM (det jag tänker på är dock ej i tvåpack). Det enda amningsplagg där mina bröst inte ramlar ur när jag ammar. Linnet är dessutom i mjuk kvalitet, sitter inte åt runt magen och är långt vilket jag uppskattar. Grattis till bebbosarna! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.