Dagens doja

 

Skinnballerinas i silverfärg från La Redoute.

3 Comments

  1. 21 June 2011 / 23:49

    Snyggt med silver!

  2. Anna O-BF 24/6!
    22 June 2011 / 09:42

    Sååå snygga! Jag kan ha fyra par skor för tillfället. Gräsliga Foppatofflor (som jag har när jag går ut med hunden), sandaler (såna sportsandaler som inte direkt är fashion), flip-flops (också “sportvariant, dvs lite grövre eller vad man ska säga) och som tur är ett par tygskor från H&M som jag nu köpt i en färg till. Det är de enda finare skorna jag kan ha. Inte mina snygga gladioatorsandaler, inte några andra sandaler med för den delen och absolut inte ballerinas. Min tassar blir såååååååååååååå svullna på dagarna. Ser ut som en gammal tant. Skitkul! Not………. 🙂 Och inte verkar bebis ha några som helst planer på att komma ut heller…….. Men men nån gång måste han/hon ju! 🙂
    Längtar ju mer och mer när jag ser dina söta små underverk! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.