På jakt efter nederdelar

  

Jag har jättesvårt att hitta nederdelar som passar – är det inte magen som är i vägen så lägger sig resåren på snittet. Och inte vill jag lägga en massa pengar på kläder under den här mellanperioden heller. Jag hittade de här shortsen hos Nelly. De kostar bara 179 kr och finns i olika färger. Beställde svarta och vita i stl M som jag hoppas ska passa.

Om ni har sett kjolar, shorts, byxor eller leggings med bred, mjuk resår så får ni hemskt gärna tipsa mig. Hinner inte surfa så mycket just nu av förklarliga skäl. Svarta neutrala i vilket material om helst vore toppen. Tack på förhand! 😉

18 Comments

 1. Elin
  19 June 2011 / 12:28

  Om du äger nåt plagg med resår i midjan som är obekvämt, kan du ju tänka på att resåren ibland inte är fastsydd i plagget. Det gör att man på några minuter lätt kan öppna lite på fållen och byta resår, finns att köpa i vilken stor matbutik som helst.

 2. 19 June 2011 / 12:31

  H&M har mycket kjolar och shorts med bredare resår just nu, både enfärgat och mönstrat. Har även sett och äger en kjol från Cubus!

   • 20 June 2011 / 09:26

    Nu har jag klickat hem de röda och svarta, håller tummarna för att dom inte känns för korta =)

  • 19 June 2011 / 21:51

   Tack, tack! 🙂 Tack, den ser jätteskön ut!

 3. Sara
  19 June 2011 / 19:49

  Hej!
  Jag ahr precis samma problem, det mesta skaver mot snittet. Jag har hittat sköna byxor på h&m, med bred resår, lite morotsmodell i olika jersey tyger, både enfärgade och mönstrade. Shorts hittade jag på gina tricot, prickiga, samt enfärgade. På monki hade de också både byxor och kjolar. jag köpte en perfekt svart kjol på rean häromdagen som kommer funka utmärk även sedan. Monki har massa bra kjolar, både vippiga och mer klädda i olika material, med de har verkligen jättesköna jersey kläder.

  • 19 June 2011 / 21:51

   Sara, tack för fina tips! Hur länge sedan var det du gjorde ditt snitt?

   • Sara
    20 June 2011 / 16:26

    lilla iris blir 4 veckor idag!

 4. 19 June 2011 / 20:21

  De ser både fina och bekväma ut.

 5. 20 June 2011 / 03:05

  Superfina shorts! Tror du kommer vara jättefin i dem, bara de passar och inte sitter obekvämt någonstans 🙂

 6. Emma
  20 June 2011 / 17:06

  Jag har en tulpan formad kjol från Vero Moda med en bred resår upptill, minns inte riktigt exakt men gissar på 5-8 cm. Det är meningen att den ska synas och är väldigt töjbar.

  • 24 June 2011 / 16:42

   Louise, tack vad snällt, ska kolla in. 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.