Har det blivit något på rean?

Har ni shoppat något fint på rean? Jag har inte hunnit, får se om jag hinner idag. Jag har i alla fall lyckats shoppa en äpplegrön bärsjal idag efter två dagars försök. Nu lunch. 🙂

5 Comments

 1. 17 June 2011 / 14:40

  Nix, sparar mig tills vi reser till USA …

 2. 17 June 2011 / 14:50

  Jag har shoppat alldeles för mycket på sistone, både rea och ord.pris. På rean har jag bland annat shoppat en grandmas coat från Odd Molly, jag har en sedan tidigare som jag verkligen gillar och vill nu ha en i en lite höstigare färg också. Och smycken från Rachel Leigh , Tales from the earth (tror jag de heter?) och Sophie by Sophie. En underbar topp/tunika från Odd Molly som jag suktat efter hela våren, fast med frakt och faktura blev det knappt nån rabatt alls. Finaste ballerinorna från Toy Burch (via tips från din blogg- tackar!!) Dem kan jag verkligen rekommendera för jag är SÅ nöjd!! Shorts, några toppar och annat från H&M. Och säkert mer som jag just nu inte kommer ihåg. Och det var bara på rean. Man skulle kunna tro att det inte finns någon morgondag när man ser mina shoppingvanor just nu… *suckar*

  Jag har gått upp så gräsligt mkt i vikt så just nu är det eg. inte kul alls att köpa kläder, så jag försöker satsa på smycken och sånt som jag annars kanske inte prioriterar.

 3. 17 June 2011 / 19:18

  Nope, ingen reashopping än så länge. Men blir kanske lite imorgon =)

 4. Nilla
  17 June 2011 / 20:18

  Jag har shoppat lite kläder och idag köpte jag en ny väska från MJ, skor från NK och massor av smink. Jag är super nöjd idag med min shopping 😀 jag kan inte sluta le efter dagens shopping helt sjukt?

 5. 20 June 2011 / 12:43

  Grattis till de små! Jag kom precis från Göteborg där jag har handlat tre par skor, plus fått tre par av en kompis! Köpte även en underbar sidenjacka från Mango, ska fota och lägga ut allt på bloggen ikväll tror jag,massa fynd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.