Kvällens gravidstatus

Just nu ganska lugnt även om trycket ner blir allt mer extremt och jag bara väntar på att vattnet ska gå eller värkarna bli etablerade. I så fall måste vi ringa in omedelbart. Igår hade mitt blodtryck ökat till 120/80 (mot normala 100/60) så det kan sätta igång när som. Jag hoppas att det inte sätter igång i natt eller imorgon så jag får chans att få bort mer av förkylningen och hostan.

Nu ska jag blanda mig en förkylningsdrink bestående av hett vatten, ingefära, citron och honung. Vad gör ni ikväll?

8 Comments

 1. 9 June 2011 / 08:22

  STORT lycka till!

 2. Jag funderar lite. Ibland låter det som att du ska bli snittad och ibland som att du ska föda vaginalt. Bara undrar lite om hur det egentligen blir. Förstår om du inte vill skriva det här men jag är ändå nyfiken.

  • 9 June 2011 / 12:53

   Hanna, det blir snitt men om det kommer igång blir det halvakut snitt som det heter. Jag har gått längre än förväntat när det gäller tvillingar, de brukar födas i vecka 36/37 så därför är jag lite nojjig över att det ska komma igång nu.

   • 9 June 2011 / 15:07

    Tack för svaret. Behöver jag inte fundera längre. 🙂

 3. 9 June 2011 / 10:53

  Vad spännande!! Jag fick nästan för mig att vattnet gick inatt, men jag hade nog bara överfull blåsa efter gårdagens kalas. Haha. Lite nojig är jag nog. Hoppas du blir ordentligt uppassad i väntan på… Kram!

 4. 9 June 2011 / 18:25

  Hoppas du mår bättre idag! Men hör det inte till att bli lite sjuk precis innan det är dags? ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.