Nybäddat

image

Spöket Lakan hade vi sedan innan och så ska vi komplettera med mer Lilla Anna.

Vi valde en Urban Jungle och den verkar så mycket lättare att svänga med än vår Emmaljunga från 2004.

Vad har ni för erfarenhet av Urban Jungle?

14 Comments

 1. Magdalena
  4 June 2011 / 16:26

  Hoppas allt går bra med tvillingarna och finns mycket att läsa här när jag har kommit hem från Rhodos om 2 veckor! Kram

   • Magdalena
    10 June 2011 / 20:05

    Den 9 juni friade min sambo i solnedgangen pa strandpiren, sa det ar en toppen semester!!

 2. Louise
  4 June 2011 / 19:31

  Hej!

  Hoppas att du snart bäddar ner dina små i vagnen. Vad skönt att slippa tråckla på de små tjocka overaller och koftor nu på sommaren. Måste vara så spännande att snart få träffa dem!

  Jag undrar hur du tänker kring detta med att pojk- och flicksaker/-kläder. Jag har för mig att du var kritisk till det i ett inlägg för ett tag sedan när du pratade om din son och i ett annat där du skrev att du själv ogillade klänningar, men sedan (om jag minns rätt) så pratade du om att du ville ha tips på klänningar (flickkläder?) i ett annat inlägg. Och nu den senaste veckan har du visat upp en blå och en röd sailordress och ny även olikfärgade vagnslakan. Kommer du att ha en helt blandad gemensam garderob åt de små (alla färger och typer av kläder) eller tänker du klä dem mer á la lindex? Detta är ju din ensak och inget du måste svara på såklart (vill betona detta), men det hade varit intressant att höra din åsikt om detta. Jag blev själv faktiskt lite chockad när dottern föddes och vi fick så mycket rosa kläder och klänningar till en liten bebis (opraktiskt innan de lärt sig gå) av en del släktingar.

  Tack för en trevlig blog med många bra shopping- och rabattips! Keep up the good work!

  • 8 June 2011 / 09:44

   Louise, nu i början så tänker jag på att skilja dem åt (eftersom det är tvillingar) och jag har inget emot att låta omgivningen se att det är en flicka och en pojke. Eftersom alla ändå kommer att fråga. Men jag ska skriva mer om detta sen. 🙂 Tack så mycket!!

 3. 4 June 2011 / 20:59

  Mysigt och bädda inför ankomsten =)

  Jag har bara haft en UJ singelvagn, men den var himla smidig!

 4. Annette
  4 June 2011 / 23:29

  Härligt med tvillingar! Jag hade en UJ men gillade inte att liggdelarna är så små. De blir snabbt trånga även om barnen är små, speciellt när åkpåsarna sedan behövs. Gillade inte heller att sätta mina små framåtvända så tidigt. Det enda bra med den vagnen är designen (vilket ju faktiskt är ganska oviktigt jämfört med vad som är bra för mina barn) och att den är lättkörd.
  Med facit i hand hade jag valt en annan vagn idag.

  • 8 June 2011 / 09:45

   Annette, ja liggdelarna är verkligen små. Jag hoppas dock att det ska bli bra med att fälla liggdelarna till vintern då man ändå boar in dem. 🙂

 5. Cecilia
  5 June 2011 / 08:58

  För EXAKT ett år sedan föddes våra tvillingpojkar 🙂 Vi valde Urban Jungle och är väldigt nöjd med den Kan dock tycka att de lite fort växte ur liggdel och vi var tvungen att byta till sittdel Men det gick bra då vi första tiden hade den endast i liggläge för att de skulle sova i vagnen och inte ta in så mycket synintryck….Vi hade en hel stor liggdel då vi ville att de skulle få ligga tillsammans precis som i magen 🙂 Lycka till det är LJUVLIGT UNDERBART att få tvillingar

  • 8 June 2011 / 09:47

   Cecilia, vad härligt att du har tvillingar!! 🙂 Eftersom jag inte bor i någon storstad så tror jag det ska funka bra med vagnen. Är nog värre om man bor i Stockholm med en massa folk som svischar förbi. *haha* Jag tänkte också satsa på att bädda in dem i vinter.

 6. 5 June 2011 / 16:23

  De jag vet haft en har varit supernöjda. Men vi kan inte ha den i innerstan då den inte får plats i butiker eller går in i porten utan att man öppnar dörren brevid. Har ni haft UJ innan`?

  • 8 June 2011 / 09:48

   Therese, vi hade en enkel Emmaljunga innan. Vad vi kan se så ska den gå in genom vanliga dörrar. Den kanske inte går in i mindre butiker?

 7. Linda
  5 June 2011 / 19:33

  Har en UJ syskonvagn till barnen (6mån & 3,5år) som jag använder vid långpromenader och är riktigt nöjd. Om bara sittdelen gick att ha vänd mot sig skulle det kunna vara den perfekta vagnen 🙂

  • 8 June 2011 / 09:48

   Linda, låter kanon! Jag vill kunna använda den både på grusväg och asfalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.