Test av Garnier PureActive ExfoBrusher

För ett tag sedan lanserade Garnier PureActive ExfoBrusher. Man vrider på “korken” för att öppna och sedan trycker man ut lite gel samtidigt som gummipiggarna masserar ansiktet. Den känns frisk på huden men inte så stark och “farlig” som jag trodde. Produkten ska förhindra finnar och att porer täpps till.  Garnier PureActive ExfoBrusher innehåller bl.a. salicylsyra som är den aktiva substans som förhindrar tilltäppta porer.

Jag använder den då och då när jag vill ha en djuprengöring – som en peeling utan korn med massage. Efteråt är jag noga att återfukta ansiktet med ansiktsolja och passande kräm från Decleor. En bra budgetprodukt om den inte används varje dag. Priset ligger på ca en hundralapp.

Jag skulle gärna se fler produkter med sådana här masserande gummipiggar. Smart!

2 Comments

  1. 25 May 2011 / 08:28

    Vilken ansiktsolja använder du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.