Ballerinaskor

 

Ballerinaskor är klassiska men verkar ha blivit extra populära i vår och sommar igen. Pretty Ballerina Ballerina Closet (tack för att jag har uppmärksamma läsare!) är ett nytt svenskt ballerinamärke som “alla” pratar om just nu. Innersulan är av läder (för de flesta modellerna) och resten syntet eller textil. Priserna ligger på ca 500 kr. Jag har inte testat dem själv så jag vet inget om passform eller hållbarhet.

Själv är jag mycket nöjd med mina ballerinaskor som inhandlades hos La Redoute för några år sedan. Jag har ett par svarta och ett par silvriga. Ångrar så att jag inte köpte fler färger, t.ex. guld, men jag trodde de “alltid” skulle finnas kvar i sortimentet. Jag gillar att de är av skinn, sköna och kunde inhandlas med fin rabatt. Tror jag gav ett par till några hundralappar.

Använder ni ballerinskor?

23 Comments

 1. Madelene B
  25 May 2011 / 13:32

  Hej!
  Förlåt om jag är tjatig och inte svarar på ditt egentliga inlägg, men försöker få kontakt med dig ang den Cognacsbruna skinnväskan med flätad läderrem från HM, har försökt maila dig och skrivit kommentarer på tidigare inlägg. Undrar om du har kvar den och fortfarande vill sälja den, vill gärna köpa den av dig!
  Mvh Madelene

 2. 25 May 2011 / 14:46

  Bra tips! behöver ett par nya.. 🙂

 3. 25 May 2011 / 17:07

  Jag är ett stort fan av Tory Burch. Tycker de är supersköna och de håller kanonbra!

  • 25 May 2011 / 22:38

   Sofia, Tory Burch ska jag unna mig sen efter mammaledigheten! Är storleken normal?

 4. 25 May 2011 / 17:19

  Jag får så ont i hälarna av ballerinas, men har inte testat dom där iofs, dom kanske funkar. Fint är det i alla fall =)

 5. 25 May 2011 / 17:52

  Jag älskar ballerinaskor! Fast de måste vara i skinn och ha en ordentlig sula. För tillfället använder jag nog ballerinaskor sex av sju dagar i veckan. 🙂

 6. 25 May 2011 / 18:47

  Var i Sverige över påsken och köpte ballerina både till mig och dottern. Mycket billigare än här(Belgien), samt mycket bättre kvalite!
  Så jo, nu är jag redo för sommar!!

 7. Maria
  25 May 2011 / 20:17

  Pretty Ballerina är väl ett annat märke? Det här du visar heter väl ballerina closet eller? inte för att det spelar någon större roll men…

 8. 25 May 2011 / 21:46

  Tycker ballerina är en bra vardagssko sommartid. Däremot vill jag gärna ha skinn. Ofta kan man kan få ett par fina i skinn för 500 kr så därför skulle jag aldrig köpa ett par i syntet för 500 kr (även om de är snygga).

  • 25 May 2011 / 22:35

   Lisa, samma här, är också skeptisk till syntet, då väljer jag hellre tyg som andas.

 9. 26 May 2011 / 08:12

  Hjälp! Du startade extremt skosug hos mig. Jag är dock mest nyfiken på dina ballerinor. Ballerina Closet ser kul ut, men jag är en leather-onlytjej.

 10. 26 May 2011 / 10:03

  Jag tycker storleken är helt normal, har en 36:a och det har jag i de flesta andra också. Är usgen på att köpa mig ett par bruna =)

 11. Petra
  26 May 2011 / 14:46

  Jag älskar också ballerina, men jag tycker det blir jobbigare och jobbigare att gå i platta skor. Många ballerina är alldeles för platta för att man ska orka gå en hel dag. Jag har letat förgäves efter bra sulor att lägga i för att få lite mer stöd, men jag har inte lyckats än 🙁

  • 26 May 2011 / 19:51

   Petra, borde finnas bra sulor om man går till någon som har foträtta skor, stödstrumpor och så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.