Onsdagens outfit & ögonmake

Idag har jag på mig rosetthalsband från Disney Couture, topp från Odd Molly, kofta från Dagmar, oknäppta jeggings från Only (har så svårt att släppa dem!) och bruna UGGs i skinn.

Dagens ögonmake går i svart  (ögonpenna) och en mossgrön ögonskugga från MAC som jag suddat tillsammans med ljusbrun skugga från Dior. Tyckte jag gjorde mig till men det ser ändå lite trist ut på bilden tycker jag själv. 🙂 Ögonbrynen är i alla fall plockade och om ni vill jämföra före och efter finns gårdagens makeupbild med oplockade ögobryn här.

Brukar ni plocka ögonbrynen och i så fall hur – mycket eller sparsamt?

Leave a comment

 1. 29 December 2010 / 15:30

  Ja jag brukar plocka, men bara lite har inte så mycket strån och vill gärna ha ganska tjocka. Färgar dom så dom ser fylligare ut ; )

  • Käthe Nilsson
   29 December 2010 / 23:00

   Nina, ja färg är toppen för att öka på fylligheten. 🙂

 2. 30 December 2010 / 09:06

  Sparsamt, jag gillar dem som dem är, sytrådstunna skulle se helgalet ut på mig!

  • Käthe Nilsson
   30 December 2010 / 09:08

   Librarybeth, jag håller med! Jag får alltid överdriva när jag har varit hos hudterapeut och säga: Jag vill inte att du plockar mycket alls. Då blir de rejält tunna men jag får lite kvar. Helt galet. 🙂 Om jag inte säger något får jag en tunn sträng med ett hår i rad hela vägen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.