Fler väsktips

Till Maria och andra som vill fynda en skinnväska på rean tillägnar jag detta inlägg. Ovan en väska från Black Lily som finns på rea hos Silly Swan. En stor och rejäl väska med en bredd på 40 cm. Snyggt med flätade partier och axelremmar. Skinnet ska vara mjukt enligt produktbeskrivningen och det kan jag intyga då jag har en annan väska från danska Black Lily som är mjuk och som inte väger så mycket som många andra skinnväskor.

Jag har också hittat en cognacsbrun skinnväska från Marc by Marc Jacobs på Blocket. Den är i modellen Faridah, snäppet nyare än den jag har. Jag är himla nöjd med min, likaså färgen. Det bästa är att säljaren kan visa upp kvitto.

Och sedan vill jag tipsa om att Nitty Gritty har börjat rea väskor från Alexander Wang.

Leave a comment

 1. 27 December 2010 / 14:29

  Snygg!
  Själv fyndade jag en Marlene Birger på tintinstyle. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden..

  • Käthe Nilsson
   27 December 2010 / 17:30

   Emma, var det den snygga med rosetten?

 2. Maria
  27 December 2010 / 16:05

  Tack snälla för alla tips. Väskan ovan var verkligen fin tål att fundera på!

  • Käthe Nilsson
   27 December 2010 / 17:30

   Maria, hoppas du hittar någon bra!

 3. Maria
  27 December 2010 / 16:09

  Förresten vilken väska satsade du på :)?

  • Käthe Nilsson
   27 December 2010 / 17:29

   Maria, See by Chloé, likadan som den röda fast i svart. Visar upp den här på bloggen. Troligtvis leverans imorgon. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.