Skinnväskor på rea

Maria undrade om jag ville tipsa om fina skinnväskor på rea. Nu vet jag inte vilken prisklass du är ute efter men vill du handla i en mellanprisklass så har Rizzo 50% rabatt på väskor och skor med start idag. De har tyvärr ingen webbutik så det är bara att ge sig ut i reavimlet. Annars har La Redoute också skinn- och mockaväskor. Hittade inte så många på rean men den här tyckte jag var fin. Andra webbutiker att spana in som har skinnväskor på rea är Miss Greta och Tintinstyle.

Om man kan tänka sig att gå upp ett steg i prisklassen så kan jag rekommendera väskor från Marc by Marc Jacobs och Botkier. Jag spanar också in See by Chloé för egen del, t.ex. väskan på bilden. Just på rea brukar det vara lätt att hitta designerväskor, särskilt om du kan tänka dig en annan färg än svart.

Leave a comment

 1. Carro
  26 December 2010 / 15:54

  God fortsättning!

  Vad fin den var! Har du valt vilken du ska köpa?

  • Käthe Nilsson
   26 December 2010 / 15:58

   Carro, god fortsättning! Jag velar fortfarande. Tycker mycket om den här röda men undrar om färgen blir bra till min garderob.

  • Käthe Nilsson
   26 December 2010 / 16:45

   Carro, pris efter att jag svarat dig så hittade jag en svart från See by Chloé till nästan 50% rabatt. 🙂

 2. Carro
  26 December 2010 / 19:42

  Superkul!
  Man blir så glad när man hittar sådana klipp :))

 3. Käthe Nilsson
  26 December 2010 / 19:44

  Carro, och speciellt eftersom den är slutsåld nu. 🙂

 4. Maria
  26 December 2010 / 20:43

  Tack så mycket för tipsen! Tyvärr hittar jag inte väskan på bilden… Har du några bra reatips på Marc jacobs väskor?

  • Käthe Nilsson
   27 December 2010 / 11:07

   Maria, jag skrev fel länk men den sålde slut ändå på ett kick. 🙁 Kika hos Net-a-Porter, Revolveclothing.com, mytheresa.com, my-wardrobe.com så hittar du Marc by Marc Jacobs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.