Julafton

Vi skulle dra ner på julklapparna i år men det var inget jag märkte av. 🙂 Min bror hade gjort goda köttbullar och pappa Jansson, omelett med sparrisstuvning och risgrynsgröt. Jag hade gravat lax.


Fick de mest perfekta julklapparna; rosa inneskor från Shepherd, hudvård från Decleor i serien Harmonie, presentkort på Kicks, pengar m.m.. Sambon gav mig pengar till nya bh:ar vilket var uppskattat. Men jag väntar med att köpa om någon månad då jag borde ha en perfekt d-kupa. Fast jag längtar redan tillbaka till en liten c-kupa om jag ska vara ärlig, för det är mycket smidigare. Men det lär dröja till 2012 om amningen funkar.

Leave a comment

 1. JOhanna
  25 December 2010 / 11:13

  Orka planera 2 år i förväg vad det gäller amning… Funkar det är det ju kanon!

  • Käthe Nilsson
   25 December 2010 / 11:56

   Johanna, what?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.