Lillejulaftons outfit

 

Det blev den vita blusen. Känner att jag hade tröttnat på den röda, den här vita blir fin till sommaren också. Jag har alltså på mig en blus från Odd Molly, svart linne från American Apparel, jeggings från Only, halsband med kamédam och grå stickade UGGs.

Nu är min moster firad och vi kom hem välbehållna. Det ligger ute på landet så det bildas lätt drivor av skåneblåsten. Jag har provsmakat åtta sorters julkakor och är fortfarande mätt. Det blir skinkmackor till middag och jag har laddat upp med två Bingolotter till kvällens uppesittarkväll. Det är jag och sonen som är lyriska över att vi ska vinna, sambon tar det hela med en klackspark. 🙂

Ha en fin lille julafton och glöm inte att måla naglarna röda!

Leave a comment

 1. 23 December 2010 / 19:22

  Jättefin blus, den har jag funderat på…men det blev ingen. Kanske på rean…framåt sommaren 🙂

  • Käthe Nilsson
   25 December 2010 / 11:59

   Natali, tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.