Onsdagens outfit

Idag har jag haft på mig siden- och kashmirsjalen från Alice & Sens (tyvärr inte riktigt mina bästa färger), svart grovstickad tröja från MQ och linne/tunika från Hunkydory.

Också stickade leggings från Mamalicious. Utomhusmunderingen bestod av mössa, jacka från Esprit, stickade vantar och bruna UGGs.

Jag har hämtat ut och packat in de sista julklapparna, trodde jag, missade ett litet paket. Gah!! Men det får jag ta imorgon. Annars är jag klar och tänker insupa julen med start imorgon. Fira min moster, baka pepparkakor och ha uppesittarkväll.

Hur står ni er i julstressen?

Leave a comment

 1. Carro
  23 December 2010 / 00:38

  Det går långsamt eftersom jag är sjuk. Men klapparna är färdiga.

 2. Kristin
  24 December 2010 / 10:05

  Men det är VISST dina färger! Kolla bara ögonen – som har samma färg i sjalen! Fint! Skulle bara vilja buffa på lite av ID’s underbara vinterrouge Beauty som ger fina äppelkinder och lite läppbalsam Wild Rose från Korres – som ger sådär bititmigiläppen-fin läppfärg! Transparenta fina färger som ger naturligt frostnupen look.
  Kramo o god jul!

  • Käthe Nilsson
   25 December 2010 / 11:57

   Kristn, ja kanske lite varma färger då. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.