Tisdagens outfit

Idag har jag haft på mig ett cremevitt siden- och bomullslinne från Saint Tropez, blus från Odd Molly, rosetthalsband från Disney Couture, armband från Tokyo Jane och Mango, stickade leggings från Mamalicious och bruna UGGs i skinn.

Mamma gillar inte att baka men idag tvingade jag henne att göra nötkaka med mig. Så god den blev! Det här är bästa receptet på nötkaka som jag har testat! Kan rota fram adressen om ni är intresserade.

Leave a comment

 1. Helle
  21 December 2010 / 17:03

  Ja tack!

  • Käthe Nilsson
   22 December 2010 / 09:23

   Helle, kommer under dagen. Ladda upp med hasselnötter, mjöl, socker, smör, bakpulver och ägg så länge. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.