Billig inredning

Istället för att köpa en dyr, snitsig designerstol så är mitt tips att piffa till en gammal. Den här har först morfar haft som kontorsstol och sedan pappa. I somras slängde mina föräldrar ut den och jag plockade hem den. Först tänkte jag ta bort trasigt tyg och måla om den men för att snabbt få den klar så valde jag att slänga över lammskinn som sonen hade i sitt rum när han var liten och att piffa med en halvgammal kudde från H&M. Jag tycker det blev bra så länge. Får se om jag målar om den sen.

Jag hade inte klarat av att bara inreda med nya saker, tycker att själen i hemmet försvinner då.

Leave a comment

 1. 22 December 2010 / 03:14

  Håller med dig helt gällande inredning! Jag älskar äldre saker, gärna mixat med nytt och fräscht. Hade ett gammalt köksbord som mamma hade gjort samt söta små stolar till som jag älskade!

  • Käthe Nilsson
   22 December 2010 / 09:20

   Ida, härligt med någon mer som inte bara gillar nytt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.