Dagens julstök

 

Sådär, nu är granen äntligen inne. Så sent ute har vi inte varit tidigare år. Sambon ringde och varnade mig att det inte fanns några fina granar kvar men den känns helt OK, tycker jag.  Hellre naturligt och snett än perfekt och fejk.

Leave a comment

 1. 19 December 2010 / 18:14

  Jag har sysslat med samma sak fast med fejk, finns tyvärr inget annat alternativ med allergiker i familjen.

  • Käthe Nilsson
   19 December 2010 / 18:23

   Molly, nu skäms jag för att jag skrev så slarvigt, jag förstås förstås att man måste ha “fejk” om det det finns allergi mot gran i familjen/släkten. Jag undrar mest varför man väljer en rosa plastgran när det finns äkta. 🙂

   • Käthe Nilsson
    19 December 2010 / 18:23

    Alltså om man nu tål gran. 🙂

 2. 19 December 2010 / 18:29

  Den där grandoften som sprids… det är jul för mig.

  • Käthe Nilsson
   20 December 2010 / 10:16

   Husfrun, ja det är underbart!!

 3. 20 December 2010 / 00:45

  Hade gärna kört med äkta gran, det doftar så gott! Tyvärr är det inte så enkelt med en katt som ääälskar att ha ner julpynt från granen (hade den varit äkta hade det barrat som sjutton!), att hoppa och klättra i den samt välta den efter bästa förmåga… 🙂 Jag har köpt ett doftljus som doftar gran i alla fall, det näst bästa får duga fint i brist på annat:-)

  • Käthe Nilsson
   20 December 2010 / 10:15

   Elina, bra tips med doftljuset. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.