Underbara vintermorgon

Jag har kommit på hur jag ska hinna julfixa. Det är lite frusterande när man inte är van att orka som vanligt på eftermiddagarna och kvällarna när man vill så mycket. Jag mår ganska bra på förmiddagarna så innan frukost hade jag gjort en ny laddning risgrynsgröt, hallonsaftsås och gravat laxen. Jag är grymt sugen på lax men ska ju helst inte äta färdiginpackad så jag gör min egen i år. Nu blir det frukost och sedan blir det nog mjuk pepparkaka också om jag har alla ingredienser hemma, vilket jag tror jag har. 🙂

Hoppas ni får en fin fredag med mycket mys!

Leave a comment

 1. Suss
  17 December 2010 / 12:53

  Ja det gäller ju att planera sin tid när orken tryter… Och som tur är blir det jul i alla fall, även om inte alla “måsten” blir gjorda 😉
  Sköt om dig!

  • Käthe Nilsson
   17 December 2010 / 13:14

   Suss, tack, det ska jag göra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.