Vilket oväder!

Det snöar och blåser här i Skåne. Mamma skulle egentligen kommit till oss idag och sonens skola stänger nu på eftermiddagen fick jag ett mail om. Vi håller oss inne idag. Jag har shoppat julklappar via nätet idag och de sista jag har kvar ska jag fixa lokalt på systembolaget och i spelbutiken, sedan är jag klar. En ny säng till sonen skulle komma idag men jag undrar om de kan ta sig fram.

Har ni vågat ge er ut i butik för att julklappshandla, tänker främst på er som bor i Stockholm?

Leave a comment

 1. Magdalena
  16 December 2010 / 13:53

  Detta året uppskattar jag nätet mer eftersom jag har legat hemma sjuk hela veckan och igår hittade jag lite julklappar på Esprit eftersom dom har gratis leverans tom 19/12. Och sen se bra filmer på tv istället nu när det snöstormar så…

  • Käthe Nilsson
   16 December 2010 / 14:35

   Magdalena, krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.