Ner som en pannkaka

Så trist, de små triceps och biceps jag hade lyckats skramla ihop med hjälp av styrketräning och bra mat har försvunnit. Ser så tanig och trist ut och känner mig svag!  Två månaders sängliggande och oförmåga att äta kikärtor, kyckligfiléer och andra proteiner har gjort sitt. Borde gå sämre att bygga muskler som gravid, eller vad tror ni? Efter nyår ska jag komma igång igen oavsett.

Leave a comment

 1. 14 December 2010 / 17:09

  Äsch, jag vet. Att inte få träna är otroligt frustrerande. Så skönt när kroppen känns stark och smidig.
  Spinnade faktiskt tills dagen jag födde barn nr 2. Väldigt skonsam motion. Rekommenderas. Jag kunde inte göra ngt annat pga foglossning. Styrketräning vet jag inget om men med rätt övningar är det säkert mkt bra förberedelse inför förlossningen.
  Lycka till. Skit i musklerna för tillfället 😉

  • Käthe Nilsson
   14 December 2010 / 17:40

   Anna, så sant, jag får bygga sen istället. 🙂 Tror att styrketräning kan vara jättebra för ryggen nu.

 2. 14 December 2010 / 17:31

  Vänta här nu… Är du gravid?! 😀 Eller missuppfattar jag? Har inte läst något om det i bloggen. Har jag lyckats missa det?

  • Käthe Nilsson
   14 December 2010 / 17:39

   Ida, rätt uppfattat! 🙂

 3. 15 December 2010 / 04:03

  Men vad roligt! STORT GRATTIS till er 😀 Kommer bli spännande att följa dig. Hoppas du får en bra graviditet och inte behöver må så dåligt!

  • Käthe Nilsson
   15 December 2010 / 08:45

   Ida, stort tack! 🙂 Jag hoppas också på att må bättre snart. Det är rena tortyren att vara trött och illamående. Men det går förhoppningsvis snart över. 🙂

 4. 15 December 2010 / 11:49

  Men efter graviditeten tar träningen extrabra pga hormonerna. Just nu behöver du stark bål och rygg.

  • Käthe Nilsson
   16 December 2010 / 14:38

   Marikka, det låter ju bra, om man nu hinner iväg och träna. 🙂 Annars får jag börja med lättare hemmaträning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.