Måndagens outfit

Men det är inte klokt hur mycket en liten lapp kan störa. Den är bortklippt nu. Idag har jag haft på mig linne/tunika från Hunkydory inköpt på den lokala outleten, grovstickad tröja från MQ, sjal från Dagmar, leggings från H&M och bruna UGGs i skinn. Jättevarma, men hala som sagt.

Läkarbesöket idag gick bra och jag har anlag för att bilda blodkroppar, tack gode gud :), och förmodligen ingen APC-resistens. Jag ska dock börja kolla upp min kolesterolhalt med två års mellanrum då det kan vara så att jag ärftligt har för lite enzym som bryter ner det kolesterol som kroppen bildar.

Efteråt hann jag köpa några julklappar och efter en timme var jag helt slut och satte mig på Espresso och drack en halv cappuccino och åt en varm bagel. Espresso vet hur man tar betalt! 104 riksdaler för bagel, cappuccino och vatten.

Sonen är lite hängig så tyvärr missar vi luciafirandet på skolan som inte är förrän kl. 18 ikväll. Synd att det förläggs så sent. Jag är ingen nattramlare längre. 🙂

Leave a comment

 1. 13 December 2010 / 16:02

  Hoppas din son kryar på sig! Snyggt med leggins, passar till det mesta! Ha en fin fortsatt lucia!!!.

  • Käthe Nilsson
   14 December 2010 / 08:47

   lena70, tack! 🙂

 2. 13 December 2010 / 17:01

  Åh så fin och glad du är! Vad skönt att läkarbesöket gick bra även om jag inte fattar så mycket av det där med resistensen? 😉

  • Käthe Nilsson
   14 December 2010 / 08:46

   Molly, tack, tack, jag får korrekturläsa mitt inlägg ser jag. 🙂

 3. 13 December 2010 / 21:29

  Very nice! 🙂

  • Käthe Nilsson
   14 December 2010 / 08:45

   Jets, thanks! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.