Tisdagens outfit

 

Idag har jag på mig en vit blus från Brittinger, halsband från Disaya, armband x 2 från Littmarck, jeggings från Only, stickade grå UGGs och väska från Marc by Marc Jacobs.

Var så nervös inför ett möte idag men det gick bra. Tjohoo! 🙂 Hur har er dag varit då?

Leave a comment

  1. Suss
    8 December 2010 / 17:51

    Min dag igår, var en riktigt bra dag! Den började med att jag höll ett studentföredrag. Något som jag varit sjukt nervös för men som gick jättebra! Sen åkte jag och två studiekamrater hem till mig och pluggade (lite) och fikade 🙂 Efter det träffade jag tre väninnor på Ikea och provade deras julbord (som f.ö. var sisådär…). Avslutade dagen med Desperate Housewife 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.