Jag har nästan Chloé-skor

Såg de här skorna hos mytheresa.com och kände direkt igen dem. Jag har ett par i svart som är nästan identiska, bara något lägre, som jag köpte i Italien vid Gardasjön i slutet av 90-talet. På den tiden vi var utan barn och åt middag halv elva på kvällen med vänner i den varma natten. Det ni, nu börjar jag låta som en riktig tant också. 🙂 De ska rotas fram ur klädkammaren till våren, sanna mina gamla ord.

Leave a comment

 1. 30 November 2010 / 11:38

  Åh nostalgi, där var jag och min man 2001 =) Och 2004 igen när Oliver var två, nästan tre år!

  • Käthe Nilsson
   30 November 2010 / 12:15

   Nina, så mysigt! Man kanske skulle åka dit igen en dag. 🙂

 2. 30 November 2010 / 19:31

  Ja verkligen! Länge sen vi var i Italien nu så det känns som det är dags. Men jag är sugen på Sicilien också =)

  • Käthe Nilsson
   1 December 2010 / 19:59

   Nina, längtar särskilt nu när det är vinter. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.