Fukt, fukt & fukt

 

Det märks att det är vinter för nu har min hud slagit om och blivit vintertorr, sådär extremt så det är svårt att få en fin foundationyta utan fnas. Ikväll ska jag ånga ansiktet, göra en mycket lätt peeling, smörja in med ansiktsolja mellan ångningarna och slutligen lägga på en fuktmask. Det brukar göra susen! Jag köpte dessa tre ansiktsmasker hos Kicks, priset är 20 kr styck. Jag tror jag väljer anti-agemasken ikväll.

Har du några bra tips att dela med dig av när det gäller vintertorrhet?

Leave a comment

 1. 25 November 2010 / 20:12

  Sooting Moisture Mask från Avène är mitt hetaste tips!

 2. 25 November 2010 / 20:12

  hrm, “Soothing” ska det såklart vara =)

 3. 26 November 2010 / 09:12

  Jag har också känt av vintern extremt mycket. Kliande hårbotten, ögon o.s.v. Kan knappt ha några stickade plagg på mig just nu. Hoppas det blir bättre.

 4. 26 November 2010 / 13:41

  AHA-crèmer ger babylen hy, och Olays Regenerist Serum på det, sen är det smack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.