Chokolääääde


Foto: Försöker se seriös ut – inte så lätt med lermask. 🙂

Testade chokladmasken från Kicks igår och den var super. En fyllig och mustig chokladarom som slog emot mig när jag applicerade den och effekten efteråt var gnistrande ren utan att torka ut så mycket. Priset är 20 kr för 20 ml och den lär räcka två gånger till. Rekommenderas för alla chokladälskare!

Leave a comment

 1. Anki
  23 November 2010 / 08:47

  Käthe! Mejlade till dig för ett par dagar sen, men har inte fått svar, därför frågar jag nu här i kommentarsfunktionen: vilken storlek har du på dina svarta byxor från HM Trend (du vet dom med stora påsiga fickor upptill på sidorna och “haremshäng”)? Tycker du dom är normala eller stora i storlek? tacksam för snabbt svar och JÄTTETACK för din intressanta blogg!

  • Käthe Nilsson
   23 November 2010 / 12:30

   Anki, förlåt att jag missade ditt mail! ;( De är stora i storleken men jag tycker att man ska ta sin normala så att de sitter lite luftigt. Om man ligger precis mitt emellan två storlekar och måste välja kan man gå ner en storlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.