Stora ringar


Den här ringen kommer från Pamela Love/Kyssjohanna och kostar 3185 kr. Coolt att det börjar hända lite på ringfronten – långa ringar som den här som gärna få täcka ett finger eller s.k. knogringar. Jag har personligen lite svårt för knogringar. Tror jag hade känt mig som en vandal. 🙂

Leave a comment

 1. 9 November 2010 / 20:27

  Jag älskar ringar och tycker det är skitskoj med alla varianter som finns nu. Min favorit som sitter på dygnet runt (nästan så..) är en med två vingar på från gina, som räcker över flera fingrar, hur läcker som helst!

  Annars är “knogjärnen”, eller krogjärn som min systers kille så fyndigt kallar dem, en favorit 🙂
  T o m data-killarna på jobbet lägger märke till och kommenterar mina ringar nuförtiden, det måste ju betyda att de är något extra jämfört med “gamla vanliga”!

  • Käthe Nilsson
   11 November 2010 / 09:46

   Haha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.