Alla Helgons Dag

Ni glömmer väl inte det bland all Halloween-hysteri? 🙂 Strax blir det anka tillagat på gåsavis. Mamma och pappa som håller i maten. Mums!! Brysselkål, underbar brunsås, pressgurka och gelé. Älskar gammaldags långkok.

Ni får ha en fin dag med mycket ljus!

Leave a comment

  1. 6 November 2010 / 13:28

    Vad är pressgurka? Med tanke på tillbehören gissar jag på någon salt/inlagd variant, har dock aldrig hört ordet 🙂
    Hoppas ni får trevligt!

    • Käthe Nilsson
      7 November 2010 / 11:40

      Ida, snabbinlagd gurka (slanggurka) med lag av ättikssprit, vatten, salt, socker och persilja. 🙂

    • Käthe Nilsson
      7 November 2010 / 11:39

      curlingmamman, det var verkligen tokgott. Hoppas du haft en fin helg med. 🙂

  2. 6 November 2010 / 17:41

    Egentligen var halloween förra helgen, fast vissa har tydligen valt att fira denhär helgen också.. 😛

    • Käthe Nilsson
      7 November 2010 / 11:39

      Maria, precis, ingen hejd på Halloweenfirandet. 🙂

  3. Cia
    6 November 2010 / 22:51

    Halloween var förra helgen. Alla helgons helg är nu.

    • Käthe Nilsson
      7 November 2010 / 11:38

      Cia, ja helt klart!

  4. 7 November 2010 / 10:54

    Har just nu ett toppen erbjudande, om du gör en behandling hos mig under V.45 & V.46 får du ett presentkort på en manikyr att ge bort till mamma/pappa eller varför inte en vän 🙂

    Intresserad? Kontakta mig på sabina_malmberg@hotmail.com

    • Käthe Nilsson
      7 November 2010 / 11:37

      Sabina, tack för erbjudandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.