– Är det nytt?

Frågar era sambos er likadant? Jag tycker det är så tjatigt att höra och säger nej på allt. *haha* Köpte jag det inte idag så är det inte nytt…

Leave a comment

 1. 28 October 2010 / 17:57

  Det händer, för det mesta om saker som inte är nya. Om det är något nytt jag tar på mig antigen blir det inte uppmärksammat eller så får man höra “konstig form”, eller “se, du har saker att ta på dig, din garderob är inte tom”. Hrm!

 2. Åsa P
  28 October 2010 / 18:15

  Han tycker bara att det liknar det som jag hade innan om jag berättar att jag köpt nytt. -“En sån har du ju redan!” 🙂

 3. 28 October 2010 / 19:01

  hihi, håller med Åsa där =) samma färg men det är ju en annan modell haha

 4. 28 October 2010 / 19:32

  Jag vill ogärna att min man ska veta hur mycket kläder jag köper så därför säger jag aldrig själv att jag har något nytt. Oftast märker han ändå. Då brukar jag säga: “den här gamla trasan har jag haft lääänge” *fniss*

 5. 28 October 2010 / 19:36

  I många fall är det hans sätt att säga: – Snyggt eller du är snygg i det!
  Det är i alla fall min mans förklaring…….:)

 6. 28 October 2010 / 21:28

  Ja då och mitt svar är samma som ditt alternativt att jag fått det av mamma 😉

 7. 28 October 2010 / 22:29

  Hihi, ja maken frågar ofta…”nytt?”…o så kollar han ju bloggen där ja lägger upp några av sakerna jag köper:) men de e skönt o kul att flera sambos/makar frågar desamma. Men vill också säga att J förstår lite mera eftersom att jag jobbar som butikschef i en klädbutik när jag inte är mammaledig 🙂 så kläder kläder o mera kläder… 🙂

  Hoppas du mår bra, kram till dig!

 8. Min man frågar ofta det. Brukar dock fega ur och säga att det är nåt som jag haft i garderoben hur länge som helst. Vill inte heller att han ska veta hur mycket jag shoppar mellan varven.

 9. Käthe Nilsson
  30 October 2010 / 09:44

  Jättekul att läsa era kommentarer. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.