Svans runt halsen

Jag tycker det är piffigt med sådana här halsband. Just detta kommer från Madame Pom Pom/Miss Greta och kostar 699 kr. Svansen är av tagel. Är det från häst då, eller vad innebär det? Och inga djur kommer till skada?

Leave a comment

 1. 26 October 2010 / 11:32

  Tagel är hår från hästens man eller svans

  • Käthe Nilsson
   26 October 2010 / 18:45

   Jannike, tackar!

 2. 27 October 2010 / 03:27

  Borde inte vara någon som kommer till skada. Antagligen (gissar jag) är det från en häst som slaktats. Lät ju lite hemskt, men bra att ta vara på “allt” när det ändå är gjort…

  Är det Maria, och hennes kärlek till “tassels”, som smittat av sig på bloggkollegan mån tro? 😉

  • Käthe Nilsson
   27 October 2010 / 20:42

   Ida, för mig känns det sådär i så fall eftersom jag försöker undvika att äta hästkött också, tycker det blir för mycket husdjur för min del. Jag har faktiskt bloggat om “tassels” innan jag visste Montazami fanns. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.