Min jacka


Det stämmer att min jacka kommer från Ellos.  Den kostar vid fullpris 699 kr men med en rabattkod som ger 50% rabatt kan man få den för ca 350 kr vilket jag tyckte var ett kap. Den är inte jättevintervarm när det är under tio minus, förmodar jag, men den funkar bra när det är några minusgrader. Den är rymlig i storleken och jag valde en 36:a och då kan jag lätt ha en varm kofta under när jag känner för det. Fuskpälsen går att ta av och midjebredden går att justera för att få till en bra passform. Den finns i grönt och svart.

Leave a comment

 1. 21 October 2010 / 20:46

  Den såg riktigt fin ut! Jag har en liknande från H&M som jag är supernöjd med. Fungerar i ur och skur! 🙂

 2. 21 October 2010 / 22:08

  Hejsan! Den var fin, jag har oxå köpt en ny jacka en liknande militärgrön H&M!

  Ang, MF Foundation, jag tycker att huden andas ganska bra, trots att den är så pass täckande!:) Enda nackdelen som jag kan tänka på nu efteråt.. är att huden kändes lite “fet” fast det inte syndes, den passar nog bättre för normal hud mer åt det torrare hållet.. jag får lätt fet hy trots mina 38 år! hehe.

  Kraam

 3. 21 October 2010 / 22:12

  Åh! En sådan jacka är jag också på jakt efter. Även om jag gärna skulle vilja ha en väldigt varm variant. Jag har redan börjat använda min vinterjacka från förra året… så jag undrar verkligen vad jag ska ta på mig när det blir kallt PÅ RIKTIGT! Brrrr! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.